Schaatsen.nl nieuws

Geen feed gevonden

 

Toertocht Haarsteeg 

Op 26 augustus organiseren wij: “SchaatsTrainingsClub Willy vd Berk”, met Rabbit Bikestore Elshout, Toertocht Haartsteeg. 

Een toertocht voor de recrative- en sportieve fietser over rustige wegen door het Brabantse en Gelderse landschap.

Alle routes worden uitgepijld en zijn ook in GPX beschikbaar. Tevens wordt deze tocht onder de vlag van de NTFU verreden

Inlichtingen : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit jaar starten we op een nieuwe locatie VV Haarsteeg gelegen aan de Priemsteeg in Haarsteeg. Op deze locatie bieden wij naaste een hapje en drankje ook de mogelijkheid om te douchen na het fietsen.

U kunt hier starten vanaf 8uur.

Onderstaand het totale overzicht van de starttijden per afstand

35km van 8:00u tot 12:30u

55km van 8:00u tot 12:30u

75km van 8:00u tot 11:00u

115km van 8:00u tot 10:30u

Via de NTFU kalender op Fietsport,nl zijn de GPX files te downloaden vanaf woensdag 22 augustus.

Onderstaand een korte omschrijving wat u kunt verwachten per route

Omschrijving 35Km 

Vanuit de start locatie fiets u richting de Haarsteegse wielen om via Hedikhuizen op de dijk langs de maas uit to komen. Even langs de vestigingswallen van Heusden om weer terug te gaan naar de dijk langs de maas naar Doeveren. Hierna vervolgen we de route naar tussen de Elshoutse wielen naar de rust bij Cafe ’t Snoekske in Waalwijk. Na de rust een stukje over het Halve Zolen fietspad naar Drunen om via de Heidijk naar Vlijmen te fietsen waarna we weer terug naar het startpunt fietsen.

Omschrijving 55Km

Vanuit de startlocatie fiets u via Elshout richting de brug bij Heusden om hier de Maas over te steken. Vervolgens richting Genderen en Veen richting Andel waar u via de sluis de afgedamde Maas oversteekt. Na de sluis richting door Poederoijen naar de  het rust is bij café De Kraaij. Na de rust gaat u via Kerkwijk naar Zaltbommel. Vervolgens via Velddriel naar Hedel om hier weer terug te keren in Brabant. Nog even langs Bokhoven en dan weer terug naar Haarsteeg voor de finish.

Omschrijving 75Km

Vanuit de startlocatie fiets u via Elshout richting de brug bij Heusden om hier de Maas over te steken. Vervolgens richting Genderen en Woudrichem komt u bij de Waal uit. Vervolgens via de Sluis bij Andel naar Poederoijen waarna u langs de afgedamde Maas richting Zuilichem fietst waar het rust is bij café De Kraaij. Na de rust gaat u via Kerkwijk naar Zaltbommel. Vervolgens via Velddriel naar Hedel om hier weer terug te keren in Brabant. Nog even langs Bokhoven en dan weer terug naar Haarsteeg voor de finish.

Omschrijving 115Km

Vanuit de startlocatie fiets u via Elshout richting de brug bij Heusden om hier de Maas over te steken. Via Woudrichem komt u bij de Waal uit. Die u bij de brug van Gorinchem oversteekt om vervolgens via Hoornaar en Arkel bij de Linge uit te komen. Na de rust in Asperen bij  De Schildkamp blijven we de Linge een tijdje volgen om bij Zaltbommel de Waal weer te passeren. Vervolgens via Velddriel naar Hedel om hier weer terug te keren in Brabant. Nog even langs Bokhoven en dan weer naar Haarsteeg